El nostre equip


Alba Martin Santos

Llicenciada en Periodisme i especialitzada en cultura de pau, gestió de conflictes i multiculturalitat. Ha treballat en l’àmbit de joventut i la dinamització juvenil en diferents projectes i equipaments juvenils. En els últims anys s’ha especialitzat en la gestió d’equips i la coordinació de projectes socioeducatius i culturals. Imparteix formacions de perspectiva de gènere i d’orientació laboral per a joves i col·lectius en risc d’exclusió.


Elisenda Fàbrega Gran

Graduada en educació social amb una llarga trajectòria en la intervenció socioeducativa amb infants i famílies. Vinculada al món del lleure i l’àmbit educatiu, amb més de 25 anys d’experiència. Ha participat de diferents projectes educatius, en la seva implementació i disseny. Especialitzada en resolució de conflictes i mediació. En aquest moment responsable de la coordinació de serveis socioeducatius i gestió d’equips.


Anna Campas Artero

Politòloga especialitzada en polítiques socials i acció comunitària. Formada en igualtat de gènere i feminismes i amb experiència en implementació de projectes d’igualtat. Actualment imparteix formació en l’àmbit de la igualtat a diferents col·lectius; com joves, infants i professionals de diversos sectors. També gestiona i coordina diferents projectes i equips en l’àmbit juvenil, sociocultural i de participació ciutadana.


Maria Comellas Carmona

Sociòloga especialitzada en transicions educatives. Formada en l’àmbit de les polítiques i la intervenció amb joves a través del Màster Interuniversitari Joventut i Societat. Compta amb experiència en informació, dinamització i promoció de la participació juvenil. També ha col·laborat en la diagnosi i disseny de polítiques locals de joventut. Actualment, gestiona diferents projectes i equips en l’àmbit juvenil, sociocultural i de cultura de proximitat.


Neus Cebrián Galindo

Llicenciada en Ciències de la Informació i tècnica de convivència i civisme. Formada específicament en matèria de civisme i convivència. Des del 2007 està especialitzada en el disseny, gestió, assessorament i supervisió de serveis de civisme en l’àmbit municipal i ha col·laborat com experta externa en la redacció de plans i ordenances de convivència i en la seva implementació. Durant aquests anys, ha coordinat grups de treball i ha impartit diverses formacions sobre civisme i convivència.


Conxi Navarro Molinos

Graduada Social i  Graduada en Relacions Laborals i gestió  de recursos humans. És tècnica en riscos laborals i assessora de PYME’s. Té una llarga experiència professionals en la gestió de recursos humans i es dedica a l’assessoria d’empreses i particulars.


Tere Castelló

Professional amb més 25 anys d’experiència especialitzada en gestions administratives amb les administracions públiques. Tècnica  en tramitació de  Cursos bonificats a la plataforma de la “Fundación estatal para la formación en el empleo” (FUNDAE) i agent d’assegurances especialitzada en responsabilitat civil i diferents cobertures per contractes administratius de prestació de serveis i concessió  per empreses contractistes de l’administració.


Amparo Padilla Pérez

Graduada social col·legiada des de 1996. Especialitzada en auditoria laboral i graduada en relacions laborals. Vinculada a la gestió dels RRHH, amb mes més de 25 anys d’experiència en l’assessorament en matèria de gestió laboral i d’equips de treball en empreses, particularment aquelles que presten serveis per l’Administració Pública.


Judit Feixa Cercós

Llicenciada en psicologia i màster en comunicació empresarial. Especialista en dinamització comunitària, ha treballat com a Directora de projectes socioeducatius i liderant equips des de fa més de 20 anys. Ha participat en el disseny de plans locals de joventut, en la implementació de polítiques en aquest àmbit i l’acompanyament de joves des de finals dels anys 90 fins a l’actualitat.

Vols treballar amb nosaltres?
Deixa’ns un missatge, indica’ns el teu perfil i interessos i ens posarem en contacte amb tu.

  Back to top
  Preferències de privacitat

  Quan visites el nostre web, algunes de les funcionalitats són facilitades mitjançant l'ús de cookies de tercers. Aquí pots canviar la forma en que aquestes interactuen amb la teva navegació. Desactivant-les, l'experiència d'usuari variarà respecte a allò definit com a òptim. 

  Clica per activar/desactivar Google Analytics tracking code.
  Clica per activar/desactivar Google Fonts.
  Clica per activar/desactivar Google Maps.
  Clica per activar/desactivar video embeds.
  Per tal d'assolir una bona experiència de navegació i usabilitat a la web, utilitzem cookies de tercers. Defineix el tipus de privacitat que desitges o accepta, de forma complerta, el seu ús, facilitant la navegació tal i com ha estat projectada.